پروموتر
پروموتر کیست؟شرح وظایف پروموتر چیست؟
پروموتر کیست؟
شرح وظایف پروموتر چیست؟
حقوق و دستمزد نیروی پروموتر
پروموتر کیست
پروموتر برگرفته از واژهی پروموشن به معنای ترویجدادن و تبلیغکردن است و پروموتر به شخصی میگویند که یک محصول را (معمولا در فروشگاهها) برای مشتریان تبلیغ میکنند و محصول را به آنان معرفی میکند. پروموتر تلاش میکند بازدیدکنندگان را به خرید یک کالا از برندی خاص ترغیب و توجه آنها را به سمت برند مورد نظر جلب کند.
بنابراین با هدفمند کردن تبلیغات و درک نیازهای یک مشتری، می توان به یک پروموتر خوب تبدیل شد. در این میان دانستن اینکه چه عواملی مؤثر بوده و یا چه عواملی صرفا باعث اتلاف وقت خواهند شد بسیار مهم می باشد.
شرح وظایف پروموتر چیست؟
نیروی پروموتر باید علاوه بر ظاهری آراسته و رویی باز، دارای فن بیان قوی، دانش تخصصی در صنعت مورد نظر و اشراف کامل بر خواص و مزیت های محصول نسبت به رقبای موجود در بازار را نیز داشته باشد. در علم بازاریابی و مارکتینگ مدرن، نیروی پروموتر حکم یک پزشک را دارد که در کمال آرامش و با اتکا به دانش و تجربه شخصی خود و البته با حمایت شرکت، مطالب و نکات لازم و مربوط به موضوع بحث را در اختیار مشتری قرار می دهد. در حقیقت می توان گفت که نیروی پروموتر در بازاریابی در اصل مشاوری حرفه ای است که برای هر شرکتی لازم و اساسی است.
حقوق و دستمزد نیروی پروموتر
در ایران که پروموتر به صورت نیمه وقت کار میکنند، حقوق و دستمزد آنها متفاوت است. معمولا مطابق با ساعاتی که پروموتر در محل حضور دارد، میزان حقوق و دستمزد تعیین میشود. بعضی از شرکتها وعده غذایی نیروهای پروموتر را در صورت یک روز کار کامل برای افراد شاغل تهیه میکنند. به طور کلی در نمایشگاههای بزرگ و همایشهای بینالمللی برای نیروهای تبلیغاتی دستمزد بالاتری در نظر گرفته میشود.
نتیجه گیری
سیمپلینگ، پرکاربردترین روش تبلیغات محیطی است که با هدف ارائه محصول و معرفی خدمت به مشتری اجرا شده و در آن از نیروی پروموتر استفاده میشود. پروموتر شغلی جذاب و سرزنده است و فرد یا افرادی که برای این شغل در نظر گرفته میشوند باید بسیار پرانرژی و شاداب باشند. نیروهای پروموتر نقش مهمی در معرفی برند و محصول ایفا میکنند و باید در کار خود بسیار حرفهای عمل کنند.